2020-11-18 09:01Pressmeddelande

Viktor Davidsson ansluter sig till TechBuddy som investerare och rådgivare

TechBuddy tar in Viktor Davidsson som investerare och rådgivare.

Stockholm, 18 november 2020 - TechBuddy, Europas ledande plattformsföretag för tekniksupport, meddelade idag att PostNords CFO Viktor Davidsson ansluter sig till företaget som investerare och rådgivare. Viktor ansluter sig till ett antal investerare som har investerat i företaget i år.

Viktor Davidsson har mer än tolv års erfarenhet av att leda stora och små organisationer inom olika branscher och länder. I september började han på PostNord Group AB som Group Chief Financial Officer. Hans tidigare befattningar inkluderar CFO för MediaMarkt Iberia och MediaMarkt Sverige. Dessförinnan arbetade han på SAS Scandinavian Airlines där han hade befattningar såsom Vice President Business and Financial Control för SAS Operations och Vice President Network Planning.

”Vi är mer än glada att se att ännu en stark ledare ansluta sig till TechBuddy som investerare och rådgivare. Viktor har stor erfarenhet av att arbeta med olika team, nationaliteter och branscher. Hans breda erfarenhet av att driva storskaliga transformations- och förändringsprogram är något vi beundrar och vi ser fram emot att dra nytta av hans kunskap och visdom,” säger VD och grundare Tahero Nori.

Viktor Davidsson om investeringen: ”Redan under min tid på MediaMarkt har jag sett och lärt känna Tahero och hans team, så det är särskilt intressant för mig att nu gå in i TechBuddy som investerare och rådgivare och föra partners perspektiv till bordet. Jag ser fram emot att stödja detta spännande, unga företag med min erfarenhet och följa deras kontinuerliga tillväxt.”


Om TechBuddy

TechBuddy är ett digitalt plattformsföretag som erbjuder teknisk support på plats genom att utnyttja en stor grupp av tekniskt kunniga talanger. TechBuddy ansluter talangerna, så kallade "Buddies", till det nära oändliga antalet kunder som behöver teknisk vägledning och support. Våra Buddies levererar konsultationer, installationer och teknisk support av hög kvalitet till konsumenter och företag, så att alla kan dra nytta av digitaliseringen. Genom att använda en unik plattform för att hantera höga volymer av tjänster har TechBuddy blivit den utsträkta armen för stora telekommunikationsföretag och konsumentelektronikhandlare för att betjäna kunder i sina hem eller kontor.