2019-06-28 10:34Pressmeddelande

Vi på TechBuddy är stolta över vårt nya samarbete med Kjell & Company

Idag lanserar TechBuddy sitt nyaste samarbete tillsammans med Kjell & Company. Samarbetet innebär att TechBuddy kommer hyra ut sin tekniska plattform och stödfunktioner till Kjell & Company, genom vilken Kjell & Companys anställda kommer kunna boka och utföra serviceuppdrag till de egna kunderna. Detta är första gången TechBuddy erbjuder en SaaS modell av sin unika plattform.

Eric Lundberg, vd på Kjell & Company säger:

"Att förbättra människors liv genom teknik är något alla medarbetare brinner för hos oss på Kjell & Company. Därför är det oerhört glädjande att vi kan erbjuda våra kunder teknikhjälp i hemmet, där våra medarbetare kommer hem till våra kunder och hjälper dem att lösa sina problem eller för installation av nya tekniska lösningar för att underlätta våra kunders vardag. Därmed tar vi nästa steg i vår resa att erbjuda en service i världsklass i alla möten med våra kunder, oavsett kanal. Med hjälp av TechBuddys tekniska plattform skapar vi dessutom en kundupplevelse av högsta kvalitet.”

Tahero Nori, vd TechBuddy säger:

”Kjell & Company är ett fantastiskt duktigt bolag som ligger i framkant vad gäller kundfokus, vilket vi på TechBuddy verkligen uppskattar. För oss är det väldigt roligt att se att allt arbete vi lagt ner på utvecklingen av vår tekniska plattform fortsätter att löna sig. Det här samarbetet är ett starkt bevis på att vi utöver att fortsätta utveckla vår egen buddyverksamhet har goda möjligheter att växa genom att erbjuda vår plattform i en SaaS lösning både till enskilda företag men kanske även till aktörer som vill starta egna buddy-vertikaler så som kanske städning eller annan service. Vi har därmed hittat ytterligare ett sätt att leva upp till vårt namn – TechBuddy”.

#TechBuddy #KjellCompany #TrustYourBuddy 

 


Om TechBuddy

TechBuddy grundades i Stockholm 2016 och erbjuder TechBuddy personlig teknikhjälp där den verkligen behövs - hemma hos kunden - oavsett produkt eller leverantör. Allt för att göra teknik roligt, hållbar och tillgänglig för alla.