2020-07-15 06:55Pressmeddelande

Tidigare IKEA-chef Thomas Frauscher ansluter sig till TechBuddy som Commercial Director för DACH-regionen

Tahero Nori och Thomas FrauscherTahero Nori och Thomas Frauscher

Stockholm, 15 juli 2020 -- TechBuddy meddelar att Thomas Frauscher blir Commercial Director för DACH-regionen. Frauscher ansluter sig till det svenska teknikföretaget efter att närmast ha lett IKEAs Global Service Fulfillment-ansträngningar. Han tar med nästan två decennier av expertis inom logistik och serviceverksamhet till TechBuddy.

TechBuddy har sett en enorm tillväxt, då människor i allt högre grad studerar och arbetar hemifrån -  en direkt påverkan av COVID-19-pandemin. Den nya verkligheten påskyndar digitaliseringen och ökar därmed behovet av teknisk support. Efterfrågan på hemnära tjänster kommer öka kraftigt. Företag måste kunna leverera på de ökade behoven och leverera högkvalitativa kundupplevelser, hemma hos kunden.

Thomas Frauscher blir ansvarig för att bygga TechBuddys B2B-affärer i DACH-regionen. Startskottet blir lanseringen av plattformen Buddy.inc till den tyska marknaden. Buddy.inc-plattformen tillåter företag att hantera höga volymer av serviceförfrågningar från kunder genom att matcha dem med sina egna anställda eller frilansare i den framväxande ”gig-ekonomin”.

Frauscher kommer närmast från ledarroller på möbeljätten IKEA i Österrike, Tyskland, Italien och Sverige, och tar med sig över 15 års erfarenhet av multi-channel retail, supply chain management och logistik samt affärsutveckling. Frauscher om sin nya position på TechBuddy: “Det är en fantastisk tid att ansluta sig till TechBuddy. Vi går in i en spännande period i och med introduktionen av vår plattform för företagskunder i DACH-regionen, och jag ser fram emot att spela en nyckelroll i stödjandet av TechBuddy, för att kunna leverera högt värde till våra kunder i Europa. Under mina många år på IKEA lärde jag mig hur viktigt det är att fokusera på kunden och värdet av att leverera utmärkt service tillsammans med en produkt.”

Tahero Nori, VD på TechBuddy, sa: ”Jag är stolt att välkomna Thomas som den nyaste medlemmen i vårt team. TechBuddy grundades för att bli ett av de ledande teknikföretagen i Europa och vår plattform Buddy.inc är drivkraften bakom vår framgång i Sverige, Spanien och Israel. Med Thomas som Commercial Director kommer vi ett steg närmare att bli den ledande servicegivaren för företag i DACH-regionen. Att erbjuda vår plattform till kunder i Tyskland, Österrike och Schweiz är en viktig milstolpe i vår expansionsstrategi.”Om TechBuddy

TechBuddy är ett digitalt plattformsföretag som erbjuder teknisk support på plats genom att utnyttja en stor grupp av tekniskt kunniga talanger. TechBuddy ansluter talangerna, så kallade "Buddies", till det nära oändliga antalet kunder som behöver teknisk vägledning och support. Våra Buddies levererar konsultationer, installationer och teknisk support av hög kvalitet till konsumenter och företag, så att alla kan dra nytta av digitaliseringen. Genom att använda en unik plattform för att hantera höga volymer av tjänster har TechBuddy blivit den utsträkta armen för stora telekommunikationsföretag och konsumentelektronikhandlare för att betjäna kunder i sina hem eller kontor.