2021-01-05 10:00Pressmeddelande

TechBuddy välkomnar Emil Nilsson som investerare

TechBuddy välkomnar Emil Nilsson som investerare

Stockholm, 5 januari 2021--TechBuddy, det ledande företaget för tekniksupport, välkomnar Emil Nilsson, tidigare Ericsson-och Teliachef, som investerare i företaget. 

Emil Nilsson tar med sig över två decennier av erfarenhet som både chef och styrelseledamot på flera börsnoterade företag. Senast var han Senior Vice President och Group Executive Member på Telia, där han ledde dess danska och baltiska verksamheter samt dess sju verksamheter i den nyligen helt avvecklade regionen Eurasien. Han sitter i styrelsen för det svenska handbollslandslaget, “Svenska Handbollslandslaget AB”.

TechBuddys grundare och VD Tahero Nori kommenterar: ”Jag är mycket glad att välkomna Emil till TechBuddy. Han kommer att vara ett utmärkt bidrag till TechBuddys resa med sin stora förståelse för den globala marknaden, sin erfarenhet av telekommunikation såväl som från olika roller inom företagsledningar och styrelser."

”Jag är väldigt glad att vara en del av TechBuddys resa, och anslöt mig till företaget på grund av deras tydliga, strategiska inriktning. Tahero och hans team har rätta, höga ambitioner och jag känner mig säker på att TechBuddys affärsmodell är väl anpassad till globala digitaliseringstrender med en kombination av software-as-a-service och ett orubbligt fokus på kundresan baserat på service i toppklass” säger Emil Nilsson.


Om TechBuddy

TechBuddy är ett digitalt plattformsföretag som erbjuder teknisk support på plats genom att utnyttja en stor grupp av tekniskt kunniga talanger. TechBuddy ansluter talangerna, så kallade "Buddies", till det nära oändliga antalet kunder som behöver teknisk vägledning och support. Våra Buddies levererar konsultationer, installationer och teknisk support av hög kvalitet till konsumenter och företag, så att alla kan dra nytta av digitaliseringen. Genom att använda en unik plattform för att hantera höga volymer av tjänster har TechBuddy blivit den utsträkta armen för stora telekommunikationsföretag och konsumentelektronikhandlare för att betjäna kunder i sina hem eller kontor.