2021-01-26 08:30Pressmeddelande

TechBuddy välkomnar Annette Brodin Rampe som investerare och rådgivare

Stockholm, 26 januari 2021 -- TechBuddy, Europas ledande företag för tekniksupport, meddelade idag att Annette Brodin Rampe investerar i företaget. Annette är VD för ImagineCare AB, ett healthtech startup med säte i Stockholm, och tar med sig mer än 25 framgångsrika år av styrelseerfarenhet inom nordiska företag till TechBuddy.

Annette är investerare och har verkat som rådgivare till ledningsgrupper och styrelseledamöter i flera företag och stiftelser i över 15 års tid. 12 av dessa som Senior Partner på Brunswick Group, där hon under de senaste 4 åren verkat som Groups Managing Partner för Europa.

Annette har även haft flera andra ledande befattningar såsom VD på Senea AB och Senior Vice President of Sales and Marketing på E.ON Sverige AB. Sedan 2018 är hon ordförande för Global Child Forum, en ideell stiftelse grundad av H.M. Kung Carl XVI Gustaf och H.M. Drottning Silvia. Hon är också medgrundare till Hercare AB, ett femtech startup där hon idag är styrelseledamot.

”Det är en ära att en kvinna med så stor kunskap och erfarenhet blir en del av TechBuddy. Annette utgör en del av ett brett nätverk av kunskapsledare och beslutsfattare tack vare sitt engagemang i olika branscher och länder. Jag ser fram emot att lära mig mycket av hennes erfarenheter när vi expanderar TechBuddy, särskilt med tanke på att hon har haft ledande befattningar i stora multinationella företag, startups och stiftelser", kommenterar TechBuddys VD Tahero Nori.

Annette Brodin Rampe säger: ”TechBuddys vision om att överbrygga det digitala gapet i samhället resonerar väl med mina egna erfarenheter, både professionellt och personligt. Med all ny teknik på ingång behöver vi företag som TechBuddy för att möta utmaningar som helt enkelt inte fanns för några år sedan. Jag tror starkt på att överbrygga och minska gap mellan människor som ett sätt att skapa ett bättre samhälle för alla. Därför är jag glad över att stödja TechBuddy-teamet på deras spännande resa."Om TechBuddy

TechBuddy är ett digitalt plattformsföretag som erbjuder teknisk support på plats genom att utnyttja en stor grupp av tekniskt kunniga talanger. TechBuddy ansluter talangerna, så kallade "Buddies", till det nära oändliga antalet kunder som behöver teknisk vägledning och support. Våra Buddies levererar konsultationer, installationer och teknisk support av hög kvalitet till konsumenter och företag, så att alla kan dra nytta av digitaliseringen. Genom att använda en unik plattform för att hantera höga volymer av tjänster har TechBuddy blivit den utsträkta armen för stora telekommunikationsföretag och konsumentelektronikhandlare för att betjäna kunder i sina hem eller kontor.