2021-06-15 12:18Pressmeddelande

TechBuddy stärker styrelsen med Peter Borsos, Mia Batljan, och Peter Silfverswärd

Stockholm, 15 juni 2021--TechBuddy, ett ledande företag för teknisk support i Europa, meddelar idag att de tillsätter ledamöterna Peter Borsos, Mia Batljan och Peter Silfverswärd till dess styrelse, för att stärka bolaget inför en tillväxtfas med nya förvärv. 

TechBuddy förvärvade nyligen bolaget TaskRunner AB, och ämnar att fortsätta i en strategi av att förstärka sitt tjänsteutbud och skapa ännu mer bekvämlighet i hemmet för kunder. Att stärka upp styrelsen med erfarna ledare såsom Peter Borsos, styrelseledamot i Awardit och tidigare Teliachef; Mia Batljan, styrelseledamot i bl.a Eniro och Hexicon; samt åter välkomna Peter Silfverswärd, investerare och tidigare partner på Inbox Capital - är en viktig del i TechBuddys nya riktning. Tillsammans med styrelseordförande Stefan Tengvall, och ledamöter Chris Rynning och Tahero Nori kommer de att utgöra den nya styrelsen. 

“Det är en ovärderlig tillgång för TechBuddy att stärka styrelsen med dessa starka ledare. Vi har haft förmånen att nyttja deras råd under lång tid, och nu gläds vi än mer över att de kliver in i vår styrelse och stärker bolaget inför en viktig fas med planerade förvärv och fortsatt tillväxt” säger TechBuddys Grundare och VD Tahero Nori. 

“Vi har en spännande tid framför oss med många möjligheter i alla våra marknader, och ämnar att vara ett känt varumärke för hushållsnära tjänster i Europa. Vår nya styrelsesammansättning utgör ett viktigt steg i att lyckas med vår strategi.” 


Om TechBuddy

TechBuddy är ett ledande europeiskt företag för teknikhjälp. Företaget erbjuder on-demand- och on-site-tjänster genom att ta vara på en stor community av gig-arbetare. TechBuddy kopplar samman teknikexperter, så kallade "Buddies", med det nästan oändliga antalet människor som behöver hjälp med tekniken hemma. Genom att använda en unik plattform för att hantera stora volymer av tjänster har TechBuddy blivit en tjänsteleverantör för stora telekommunikationsföretag och återförsäljare av konsumentelektronik, som kan hjälpa sina kunder hemma eller på kontoret.

Kontaktpersoner

Siavash Habibi
Co-Founder & COO
Siavash Habibi