2020-10-14 09:38Pressmeddelande

TechBuddy lanserar gratis support via videochatt

TechBuddy lanserar en ny tjänst där kunder kan videochatta direkt med en tekniker för att felsöka och lösa mindre problemTechBuddy lanserar en ny tjänst där kunder kan videochatta direkt med en tekniker.

Stockholm, 14 oktober 2020--TechBuddy lanserar en ny tjänst där kunder kan videochatta direkt med en tekniker för att felsöka och lösa mindre problem. Tjänsten omfattar 10 minuters kostnadsfri konsultation och tjänsten riktar sig specifikt till de med mindre tekniska problem som snabbt behöver hjälp.

De förödande effekterna av Covid-19-pandemin har förändrat livet för alltid för många människor runt om i världen. Förutom vård och tillgång till medicin har teknik och anslutningsmöjligheterna för många blivit ännu mer centrala, för att hålla kontakten med vänner och familj, använda offentliga och privata tjänster och möjliggöra arbete och studier på distans. Särskilt äldre, som är den största riskgruppen, har uteslutits från samhället och drabbats av isolering hemma.

”Behovet av stöd och vägledning för digitalisering och teknik har vuxit kraftigt under pandemin och den nya satsningen är det senaste i en serie initiativ som TechBuddy har arbetat med. Vårt mål är att göra tekniken tillgänglig för så många som möjligt och lanseringen av support via videochatt markerar ytterligare ett viktigt steg i den riktningen, och mer kommer”, säger David Fauné, Country Manager på TechBuddy Sverige.

David Fauné, Country Manager på TechBuddy Sverige.

David Fauné, Country Manager på TechBuddy Sverige.

Den nya tjänsten erbjuder besökare möjlighet att ansluta till en videochatt direkt på hemsidan, där man kan chatta med TechBuddys tekniker, mer kända som ”Buddies, som felsöker, löser och ger vägledning kring mindre problem

"Vi lanserar den här tjänsten för att göra det ännu enklare för människor att snabbt få hjälp på distans genom ett videosamtal på 10 minuter med en Buddy, ungefär som ett digitalt läkarbesök. Nu kan man äntligen komma i kontakt med en expert som kan guida, ge rekommendationer, lösa mindre bekymmer och även hjälpa till med att boka in ett fysiskt besök på ett modernt, smidigt och tryggt sätt" säger David Fauné.

Den kostnadsfria tjänsten är tillgänglig på vardagar och kan nås via chatboten på webbplatsen www.techbuddy.se.Om TechBuddy

TechBuddy är ett digitalt plattformsföretag som erbjuder teknisk support på plats genom att utnyttja en stor grupp av tekniskt kunniga talanger. TechBuddy ansluter talangerna, så kallade "Buddies", till det nära oändliga antalet kunder som behöver teknisk vägledning och support. Våra Buddies levererar konsultationer, installationer och teknisk support av hög kvalitet till konsumenter och företag, så att alla kan dra nytta av digitaliseringen. Genom att använda en unik plattform för att hantera höga volymer av tjänster har TechBuddy blivit den utsträkta armen för stora telekommunikationsföretag och konsumentelektronikhandlare för att betjäna kunder i sina hem eller kontor.