2021-06-24 07:00Pressmeddelande

TechBuddy förvärvar svenska städföretaget TidyApp

TechBuddy förvärvar TidyAppTechBuddy förvärvar TidyApp

Stockholm, 24 juni 2021-- TechBuddy, ett ledande företag för teknisk support i Europa, meddelade idag att de har förvärvat 100 procent av TidyApp, en app-baserad plattform för städtjänster i Stockholm. 

TidyApp är en svensk startup som tillhandahåller städtjänster, genom att matcha ihop frilansare med kunder. Företaget erbjuder både städning on-demand samt en prenumerationsmodell för återkommande tjänster. Deras digitala tillvägagångssätt till städtjänster i hemmet gör det enklare för kunder att beställa städning och ha en överblick över sitt engagemang via en app. TidyApp har för närvarande närmare 4000 kunder och täcker Stockholmsregionen.

"Städning är den vanligaste hushållsnära tjänsten i den svenska marknaden. Den representerar störst andel av RUT-avdraget och växer stadigt. TidyApp har en liknande modell för städning som TechBuddy har för teknisk support, med en stark plattform och ett flexibelt erbjudande, och är därför ett utmärkt tillskott till vårt företag. Vi är framförallt glada över att välkomna Ted Elvhage till vår grupp och få tillgång till hans stora kunskap och erfarenhet” säger Tahero Nori, VD och grundare av TechBuddy. 

Ted Elvhage, VD för TidyApp, säger: "Vi ser fram emot att bli en del av TechBuddy-gruppen och att slå ihop våra krafter. Marknaden för städtjänster är på uppgång och vi tror starkt på att detta förvärv kommer att göra det möjligt för oss att växa snabbt och utöka vårt nuvarande tjänsteutbud från Stockholm till hela Sverige."

Förvärvet av TidyApp är ytterligare ett steg i TechBuddys strategi att bredda sin tjänsteportfölj och bli det naturliga europeiska navet för tjänster i hemmet. Tillsammans med det nyligen genomförda förvärvet av TaskRunner omfattar TechBuddys tjänsteportfölj nu tekniska tjänster, handyman tjänster såsom möbelmontering, renovering och målning, samt städtjänster. 

TidyApp kommer att fungera som en separat division under eget varumärke inom TechBuddys tjänsteverksamhet. 

 

Om TidyApp

TidyApp är ett svenskt startup som erbjuder städningstjänster till konsumenter. Företaget erbjuder både en städtjänst on-demand och en prenumerationsmodell för återkommande tjänster. Deras digitala strategi för hemstädning gör det möjligt för kunderna att enkelt beställa tjänster och hålla koll på sitt engagemang via en app. 


Om TechBuddy

TechBuddy är ett ledande europeiskt företag för teknikhjälp. Företaget erbjuder on-demand- och on-site-tjänster genom att ta vara på en stor community av gig-arbetare. TechBuddy kopplar samman teknikexperter, så kallade "Buddies", med det nästan oändliga antalet människor som behöver hjälp med tekniken hemma. Genom att använda en unik plattform för att hantera stora volymer av tjänster har TechBuddy blivit en tjänsteleverantör för stora telekommunikationsföretag och återförsäljare av konsumentelektronik, som i sin tur kan hjälpa sina kunder hemma eller på kontoret.

Kontaktpersoner

Siavash Habibi
Co-Founder & COO
Siavash Habibi