2019-06-12 14:15Pressmeddelande

Tahero Nori är årets samhällsbyggare i Veckans Affärers supertalanger

Foto: Pax EngströmFoto: Pax Engström

För tolfte året i rad utsåg Veckans Affärer Sveriges 101 super talanger. På listan presenteras de som märkt det svenska näringslivet med sina varumärken, och som kommer fortsätta att göra det. För att vara på listan måste du: nomineras, vara under 40 och har aldrig varit på listan tidigare. Dessa personer bedöms och väljs av ett okänt antal anställda hos Veckans Affärer.

Listan har fyra olika kategorier: Samhällsbyggare, karriärister, entreprenörer och finansfolk. I år valdes Tahero Nori, grundare och VD på TechBuddy, som Veckans Affärer Supertalang i kategorin Samhällsbyggare på grund av det community som han har skapat.

Efter en barndom med flera år på flykt valde Tahero att vända sina erfarenheter till något bra. Han sa upp sig som Innovationschef på MediaMarkt och grundade TechBuddy 2016, för att hjälpa folk minska sina teknikproblem. Tre år senare arbetar vi redan i två andra länder: Spanien och Israel. Vår Buddy community är enorm och i de tre länderna har vi över 1,200 experter inom teknik.

Våra Buddies arbetar när de vill, och kan ha andra jobb bortsett från TechBuddy. Denna flexibilitet vi erbjuder är det som de tycker mest om och sedan arbetar med teknik och människor. Det är så tillfredsställande att se hur andras ansikte förändras när de lär sig nya saker med sina tekniska enheter. Från dag ett till nu lyser Taheros huvudmål genom allt som TechBuddy gör - att ta bort den digitala exklusionen. 

Läs hela artikeln i Veckans Affärer här!

Foto: Pax Engström

Foto: Pax Engström

 


Om TechBuddy

TechBuddy grundades i Stockholm 2016 och erbjuder TechBuddy personlig teknikhjälp där den verkligen behövs - hemma hos kunden - oavsett produkt eller leverantör. Allt för att göra teknik roligt, hållbar och tillgänglig för alla.