2019-06-12 12:52Pressmeddelande

Siavash Habibi blir CSO på TechBuddy

Vi är glada att meddela att vår kollega Siavash Habibi nu blir Chief Strategy Officer (CSO) och partner på TechBuddy. Siavash anslöt sig till oss som Head of Business Development i oktober 2018 och har sedan dess initierat flera projekt för att effektivisera och förbättra våra processer.

Siavash har en mångsidig bakgrund och har arbetat med ideella organisationer som Matt Damons välgörenhetsorganisation Water.org, Clinton Global Initiative och think tank Global Utmaning, samt konsult till företag som ForeSight Group och Centigo. Han var också en del av att starten av en tv-station i London för farsitalande, som växte till att ha cirka 40 miljoner tittare runt om i världen.

"Jag har alltid tyckt om att vara en del av start-up resan, och med TechBuddy känner jag  verkligen att jag har fått möjlighet att spänna mina vingar."

Siavash kommer i första hand att ansvara för hur TechBuddy navigerar framöver, att ständigt vara en relevant och pålitlig aktör för samhället i den digitala omvandlingen, och främja företagets vision att demokratisera möjligheter. Siavash kommer att formulera och kommunicera TechBuddys strategi till marknadstrender och möjligheter kring områden som gigekonomi, hållbarhet, e-handel, retail och naturligtvis teknik.


Om TechBuddy

TechBuddy grundades i Stockholm 2016 och erbjuder TechBuddy personlig teknikhjälp där den verkligen behövs - hemma hos kunden - oavsett produkt eller leverantör. Allt för att göra teknik roligt, hållbar och tillgänglig för alla.