2020-12-11 09:00Pressmeddelande

Mathias Jussila ansluter sig till TechBuddy som investerare och rådgivare

TechBuddy tar in Mathias Jussila som investerare och rådgivare.

Stockholm, 11 december 2020--TechBuddy, Europas ledande plattformsföretag för tekniksupport, meddelade idag att Mathias Jussila ansluter sig till företaget som investerare och rådgivare. Mathias Jussila tar med sig erfarenhet från roller inom private equity och investment banking, där han stödde företag som styrelseledamot och rådgivare. I dag är han rådgivare till etablerade företag och startups om Mergers and Acquisitions (M&A) och kapitalanskaffning genom sitt rådgivningsföretag Wailea Ventures.

Mathias Jussila var professionell investerare hos en av de ledande europeiska private equity-investerarna Nordic Capital i sju år, där han arbetade med investeringar i detaljhandel, konsument- och företagstjänster, vilket påskyndade tillväxt och värdeskapande genom aktivt ägande. Dessförinnan arbetade Mathias på Deutsche Bank i London med fokus på M&A och kapitalmarknadstransaktioner.

”Jag har följt TechBuddy en tid nu och det är ett stort nöje att ansluta sig till TechBuddy som investerare och rådgivare. Jag är mycket imponerad av företagets digitala plattform för on-demand och on-site-tjänster och av teamets prestationer under företagets relativt korta historia. Jag ser fram emot att stödja TechBuddy i nästa fas av sin spännande resa", säger Mathias Jussila.

”Vi är mycket glada att välkomna Mathias till TechBuddy. Hans erfarenhet av värdeskapande som en professionell, aktiv investerare och genomföra M&A och börsintroduktioner inom sektorer som är relevanta för TechBuddy kommer att vara till stort värde för oss, och vi ser fram emot att dra nytta av hans erfarenhet", säger TechBuddys VD Tahero Nori.


Om TechBuddy

TechBuddy är ett digitalt plattformsföretag som erbjuder teknisk support på plats genom att utnyttja en stor grupp av tekniskt kunniga talanger. TechBuddy ansluter talangerna, så kallade "Buddies", till det nära oändliga antalet kunder som behöver teknisk vägledning och support. Våra Buddies levererar konsultationer, installationer och teknisk support av hög kvalitet till konsumenter och företag, så att alla kan dra nytta av digitaliseringen. Genom att använda en unik plattform för att hantera höga volymer av tjänster har TechBuddy blivit den utsträkta armen för stora telekommunikationsföretag och konsumentelektronikhandlare för att betjäna kunder i sina hem eller kontor.