2020-05-14 05:00Nyheter

Första leveransen av Surface-enheter till isolerade i riskgrupper

Buddies med Microsoft Surface-enheter

I förra veckan levererade vi på TechBuddy första batchen av Microsoft Surface-enheter till isolerade människor i riskgrupper. Det är den första leveransen i samarbetet mellan TechBuddy och Microsoft. Leveransen gick till ett sjukhus, och utanför utbildade våra Buddies några i personalen om Surface-enheternas funktion och hur de används tillsammans med Microsoft Teams och Skype för att patienterna ska kunna komma i kontakt med nära och kära.
 
 - Det var nästan som på julafton. Personalen berättade att patienterna kommer uppskatta plattorna väldigt mycket, berättar en TechBuddy om leveransen.
 
Vi är fantastiskt glada att få vara med och bidra till något som underlättar för isolerade människor, särskilt kul är att vi gör det tillsammans med vår partner Microsoft.
 
- Det är många företag och organisationer som bidrar med mycket under den här krisen vilket verkligen stärker vår gemenskap. För oss på Techbuddy som är så djupt rotade i vårt samhällsarbete så blir det extra viktigt att kunna genomföra den här typen av aktiviteter vilket vi är väldigt tacksamma för, säger David Fauné, Country Manager på TechBuddy.
 
Leveransen och utbildningen av Microsoft Surface-enheterna fortsätter under kommande veckor.Om TechBuddy

TechBuddy grundades i Stockholm 2016 och erbjuder TechBuddy personlig teknikhjälp där den verkligen behövs - hemma hos kunden - oavsett produkt eller leverantör. Allt för att göra teknik roligt, hållbar och tillgänglig för alla.

Kontaktpersoner

Siavash Habibi
Co-Founder & COO
Siavash Habibi